Ba mirlane, poporul roman, daca te-a votat, te-a votat presedinte, ba, nu imparat!!! Mincinooooosuuuleee!

Tineti minte 3rei cuvinte:

CAPRA VECINULUI MOARE, DAR NU SE PREDA!!

joi, 12 ianuarie 2012

Un fleac! L-a ciuruit si pe Arafat! (I)


Intimplarea
a facut sa-l cunosc personal, acum mai bine de 15 ani, pe dr. Raed Arafat, un om de o eleganta, distinctie si bun-simt rar intilnite. Am stiinta de o mica parte din eforturile, pe alocuri disperate, pe care le-a facut pentru a deschide usi, pentru a urni minti, pentru a clinti rutine, tabieturi sau inertii. Si stim, fiecare dintre noi, ce balaur cu 7 capete inseamna birocratia romaneasca! Raed Arafat n-a facut totul singur. Din loc in loc, a intilnit si oameni destupati la cap, deschisi la nou, care l-au sprijinit. Totusi, motorul, inima acestei intreprinderi el a fost.
In conditiile astea, cind acest om emite o parere despre SMURD, iar un marinar il contrazice, cit alcool ar trebui sa am in aerul expirat ca sa-l cred pe Traian Basescu?
Fac abstractie de enormitatea perlei basesciene („ pentru amigdalite (!!!) nu-l tii spitalizat deloc), care ne lamureste deplin la ce nivel sint cunostintele sale medicale, pentru a ma opri doar la o uriasa mostra de demagogie, prin care incearca sa colecteze o bruma de simpatie populara din mediul satesc. Pe scurt, Basescu ar vrea sa-i convinga ca ambulanta privata va fi „mai aproape de oameni”,  in comune, unde va interveni prompt, adica o data la fiecare 2-3 zile. La asa eficienta, ati auzit de vreun privat care nu da faliment?

Basescu se ascunde in spatele unei idei corecte: un serviciu privat care face concurenta unuia de stat. Tragedia este ca nu avem nici un indiciu ca aceasta concurenta va fi corecta. La ce va duce asta? Ghici ghicitoarea mea! Cine pleaca?

P.S. Caci, cu macar doua amigdalite toti sintem datori!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Asa procedeaza de obicei ... invaluie un adevar in 100 de minciuni

Matilda spunea...

Este vorba despre 8 miliarde de euro pe an care trebuie să ajungă neapărat la acoliţii portocalii, pînă în campania electorală, spre liniştea şi sănătatea matelotului-doctor.
Sănătatea noastră nu contează.

Anonim spunea...

Nu mai pot sa postez nici la Reanata nici la Matilda

Augustin Radescu spunea...

Nici eu. Mai interesant e ca am postat la Renata ceva, a aparut OK si dupa 5 minute NU MAI ERA!

Anonim spunea...

pana la urma am reusit sa postez ca anonim ... veniti astazi la manifestatie la Univeristate?

Trimiteți un comentariu